Behöver du nya redskap till din grävmaskin? Kanske är det en ny skopa som det är dags att investera i?

Den oumbärliga gallerskopan

Om det är en gallerskopa som du söker, har du kommit helt rätt. Det är, som du säkert vet, en oumbärlig skopa som särskilt är framtagen när du till exempel behöver sortera ut stenar i olika storlekar i grävmassor. Gallerskopa är ett namn, men som bekant har kärt barn många namn och den här skopan går även under namnet sorteringsskopa.
Det som kännetecknar den här typen av gallerskopa är dess grovmaskiga galler. Här har du även en skopa som är lämplig för exempelvis att luckra upp ytor innan det är dags att så. Skopan arbetar och löser sorteringsuppgifter av olika sten – och jordtyper på absolut bästa sätt.

Det här är en skopa som tål extremt tuffa miljöer och som du, med största säkerhet, kommer att ha väldigt mycket nytta av i ditt arbete.

Snabb sortering
När du är på jakt efter en ny gallerskopa, gör du klokt i att investera i en skopa i hög kvalitet. Då kommer den att hålla för hårt arbete i lång tid framöver. Du hittar ett stort urval av gallerskopor i sortimentet och de lämpar sig för maskiner i viktklasser från 0,5 till 15 ton. Skoporna har en enormt stark konstruktion samt vertikala galler, vilket gör att de lämpar sig för många olika typer av arbeten. Det finurliga med dessa galler som är vertikala är att sorteringen sker omedelbart eftersom underlaget sprids snabbt. Om du i stället har horisontella galler, tar det längre tid då sorteringen inte sker förrän gallerskopan är delvis fylld.

Om du inte hittar just den gallerskopa som du söker i det breda sortimentet, är det en god idé att kontakta din leverantör. De hjälper dig mer än gärna så att du får rätt skopa till din maskin!