Det finns några enkla tips som gör det möjligt att spara en del pengar när du handlar online. Det allra första är att handla säsongsartiklar utanför säsongen. Julpynt blir aldrig billigare än i januari och baddräkt köper man i september. Detta förutsätter förstås att du inte är trendstyrd.

Har du gått om förvaringsplats kan det vara ett tips att köpa in lager när det är rea. Saker som håller sig, och som du vet att du kommer att använda. Du kanske inte köper toapapper på nätet, men schampo kan vara ett bra tips här. Här vill vi i parantes nämna att brandlojalitet aldrig gynnat någons plånbok. Köp gärna kvalitet, det spar du på i längden, men byt märke så fort du kan spara en slant på det. Att utnyttja reapriser för att byta märke, ger dig också möjlighet att jämföra kvaliteten på olika brands. I det här sammanhanget kan det vara en idé att handla på sidor som erbjuder varor ur flera olika produktgrupper. Kan du hitta både kläder och lampor på samma sida, spar du ju även tid. Tryck på länken så kommer du till en sida med flera olika produkter.

Leveransavgifter

Ofta får man betala leveransavgifter när man handlar på nätet. Men var lite uppmärksam, ofta blir det fri frakt om du kommer över en viss summa. Är du några tior ifrån det kan det vara värt att lägga till någon småsak, och slippa frakten.

Du kan också göra en sökning på nätet och se om du kan hitta ”gratis frakt”-kuponger. Har du väl hittat dem kan det vara värt att titta på sortimentet hos de butiker du nu har gratis frakt hos.

Nyhetsbrev

Vi vet, de flesta av oss är inte överdrivet förtjusta i dessa nyhetsbrev som hela tiden dimper ner i mailboxen. Men om du kan ha lite överseende med det, så kan det vara många riktigt bra erbjudanden i dessa nyhetsbrev. Ofta är det rabattkoder, ibland är det tävlingar och lägger du till din födelsedag i dina informationer, är det inte ovanligt att du får specialerbjudanden på din födelsedag.