Hur kan man spara pengar genom att köpa en ny säng? Jo, köper du en riktigt högkvalitativ säng gör du en investering som du kommer att ha nytta och glädje av i många år framöver. Tack vare att du köper en slitstark och hållbar säng kommer du inte behöva köpa en ny säng förrän om väldigt många år framöver. På det sättet kan du spara pengar!

I den här artikeln ska vi titta lite närmare på en typ av säng som är extra slitstark, nämligen kontinentalsängen. Alla vet kanske inte vad en kontinentalsäng är för något, därför ska vi beskriva hur den är uppbyggd och varför den håller så länge.

 

Kontinentalsängens uppbyggnad

En kontinentalsäng är uppbyggd av tre sikt, vilket både gör den extra bekväm och extra slitstark. Till skillnad från en vanlig ramsäng så håller en kontinentalsäng väldigt länge. De tre skikten gör att du inte sliter på sängen lika snabbt som du skulle göra om du valde en ramsäng istället. Dessutom är kontinentalsängen vacker och elegant och passar bra in i de allra flesta sovrum.

Du och din partner kan välja olika fasthet på era respektive madrasser, vilket är en utmärkt egenskap hos kontinentalsängarna. Eftersom man kan behöva olika hård madrass beroende på vilken kroppstyp man har, så är det utmärkt att kunna välja olika fasthet i de två olika delarna av sängen. Besök gärna nätbutiken Bättre Nätter, där hittar du kontinentalsängar av hög kvalitet och till riktigt bra priser, se: https://www.battrenatter.se/sangar/kontinentalsangar.html.

När du investerar i en ny säng investerar du i dig själv och ditt eget välmående. De flesta sover betydligt bättre i en högkvalitativ och skön säng. Du kommer känna dig mer utvilad på morgonen och prestera bättre under dagen med en skön kontinentalsäng.